Arena Aquachallenge Yüzme Şampiyonası’na doğru

Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi'nde bu yıl 18-20 Ekim tarihleri arasında 23'üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Arena Aquachallenge Yüzme Şampiyonası için koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz başkanlığında düzenlenen toplantıya Kemer Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Antalya Gençlik ve Spor Şube İl Müdürü İzzet Tekeli ve İlçe Müdürü İlkay Kaya, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Liman Başkanı Mustafa Halli, Kemer İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ceren Avanos İnce ve Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel katıldı.

18 Ekim akşamı gece yüzme etkinliği ile başlayacak olan yarışlar, 20 Ekim tarihinde düzenlenecek bayrak yarışları ile sona erecek.

Toplantıda, yarışma öncesi ve sonrası ilçe genelinde alınması gereken önlemler ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Antalya,Kemer Belediyesi

BAŞKANIMIZ, İZLANDA’YI DEPLASMANDA 4-2 MAĞLUP EDEN A MİLLİ FUTBOL TAKIMIMIZI TEBRİK ETTİ

KIZ ÇOCUKLARI 'BEN DE VARIM' DEDİ

VALİ AKIN’DAN BAŞKAN PEKYATIRMACI’YA ZİYARET

Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne Yeni Başvurular Başlıyor!

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İstanbul'da Şaşırtan Olay! Hamile Kadın Metrobüste Doğum Yaptı

İTFAİYECİLİK ÖĞRENCİLERİNE KARİYER SEMİNERİ

VANDALLAR İŞ BAŞINDA

Son başvuru tarihi 18 Ekim

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dazkırı Belediye Başkanımız Fatih Çiçek’i makamında ziyaret etti.

SÜMEYYE BOYACI İZMİR SPOR ZİRVESİ’NDE

Uysal, ‘İhracat ajansı şart’

Çankırı’da Afet Risklerinin Azaltılmasına Yönelik Tatbikat Yapıldı

ELEKTRONİK ATIKLARINI GETİRENE YALOVA BELEDİYESİ'NDEN YEŞİL TEŞEKKÜR

Başkent’in 101. Yılı Yenimahalle’de Kutlandı

Karabük Belediyesi, Yeni Konteyner Yıkama Aracı ile Hijyen Çalışmalarını Güçlendiriyor

RAF ÖMRÜ 1 AY GEÇMİŞ GAZLI İÇECEKLER İMHA EDİLDİ

BÜYÜKŞEHİR'İN 80 NO'LU HAT HİZMETİ SARAY'DA DEVREYE GİRİYOR

HBB SU SORUNLARINI BİTİRMEKTE KARARLI

Yazar Özyurt, Edebiyatseverlere Seslendi

Akyazı SGM’de iki ayrı etkinlik

Başkan Erkek'ten ÇABAÇAM'a Ziyaret

HBB EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Büyükşehirden Miniklere Mahremiyet Eğitimi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Belediye Başkanımız Selçuk Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

Başkan Seçer, Binlerce Üretici Kadınla Buluştu

Büyükşehir’den Personele Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TİYATROSU YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BELİRLEDİ

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Ziraat Odası Başkanımız Ramazan Gündüz’ü makamında ziyaret etti.

İzmir Tiyatroları Buluşması başlıyor

Yükleniyor