ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN KIZILAY ZAFER PARKI’NA ‘DIŞİŞLERİ ŞEHİTLERİ ANITI’

CHP 28.04.2024 12:44:36 0
ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN KIZILAY ZAFER PARKI’NA ‘DIŞİŞLERİ ŞEHİTLERİ ANITI’

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kahramanca ülkelerine hizmet ederek yaşamlarını yitiren şehitlerin isimlerini yaşatıyor.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi ile Sıhhiye Orduevi arasında yer alan Zafer Parkı’nı yenileyerek tekrar vatandaşların hizmetine açan Büyükşehir Belediyesi, parka kazandıracağı ‘Dışişleri Şehitleri’ Anıtı için çalışmalarına başladı.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA YAZI YAZILDI

Zafer Parkı’na yapılacak yeni anıt ile terör örgütü ASALA tarafından şehit edilen Dışişleri Bakanlığı personeli ve büyükelçilerin anısı yaşatılacak.

Hazırlanacak anıt projesi için 10 Ocak 2024 tarihinde Dışişleri Bakanlığına yazı yazılarak oluşturulacak eser değerlendirme kuruluna üye vermesi talep edildi.

Ankara,Ankara Belediyesi

TOROSLAR’IN MİLLİ GURURU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Başkan Aras; ‘Deştin’e çimento fabrikası yaptırmayacağız”

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek'in 14 Mayıs Eczacılık Günü Mesajı