ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

CHP 5.07.2024 19:45:24 0
ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

Türk Milli Futbol Takımı, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da oynanacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki çeyrek final maçına hazırlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Millilerin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki Hollanda ile oynayacağı maçını, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, Altınpark, Batıkent Rekreasyon Alanı ve BAKAP’ta kurulacak olan dev ekranlardan yayınlayacak.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yayınlanacak maç sırasında izleyicilere çeşitli ikramlar da yapılacak.

Ankara,Ankara Belediyesi

Stratejik Plan Paydaş Toplantıları “Akıllı Kent Yolunda Çanakkale Buluşması” ile Başladı

Yörük Türkmenler Muğla’da Buluştu

Büyükşehir’den Sahilleri Birleştiren Ulaşım Hattı