ANKARA BÜYÜKŞEHİR VE UNICEF İŞ BİRLİĞİNDE “OYNAYARAK ÖĞRENİYORUM ÇOCUK ŞENLİĞİ”

CHP 16.06.2024 13:24:08 0
ANKARA BÜYÜKŞEHİR VE UNICEF İŞ BİRLİĞİNDE “OYNAYARAK ÖĞRENİYORUM ÇOCUK ŞENLİĞİ”

UNICEF iş birliği ile Atatürk Çocukları Parkı’nda gerçekleştirilen şenlikte Başkentli çocuklar pandomimden bando gösterilerine, Karagöz-Hacivat oyunundan konsere kadar birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceli dakikalar geçirdi.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi çocuk dostu bir Başkent için çalışmalarını sürdürmeye ve çocukları birbirinden etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Atatürk Çocukları Parkı, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile UNICEF iş birliğinde 11 Haziran Uluslararası Oyun Günü kapsamında gerçekleştirilen Oynayarak Öğreniyorum Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaptı.

 

FESTİVALİ 3 BİN 500 ÇOCUK ZİYARET ETTİ

Çocukların oyunlarla eğlendiği ve öğrendiği şenliğe aileleriyle birlikte kent genelinden 3 bin 500 çocuğun katıldığını belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Koordinatörü Tuğba Nagehan Turpçu, şöyle konuştu:

“Bugün 11 Haziran Uluslararası Oyun Günü olması sebebiyle UNİCEF ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü iş birliğinde bir festival düzenledik. Festivalimizin içeriğinde sokak oyunları, yarışmalar, sahne gösterisi ve konserlerimiz var. Festivalimizi yaklaşık 3 bin 500 çocuğumuz ziyaret etti ve gelmeye de devam ediyorlar.

 

ŞARKICI ONUR EROL’UN EĞLENCELİ ŞARKILARI KONSER ALANINDA YANKILANDI

Müzisyen Onur Erol’un eğlenceli ve doyumsuz şarkıları binlerce çocuğun sesiyle konser alanında yankılandı. 

Şenlikte Ukelele Ankara’dan pandomime, Karagöz-Hacivat Oyunundan Bando Gösterisine kadar birbirinden renkli etkinlikler şenliği izlemeye gelen misafirlerle buluştu.


Ankara,Ankara Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÇANAKKALE’YE DESTEK

Çarşı Pazar Projesi Yenimahalle’de Başladı

Tarsus Doğa Parkı Yeni Üyelerine Kavuştu

Buca'da yangın riskine karşı kosa önlemi

Üretici pazarlarıyla hem çiftçi hem Nilüferli kazanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi yılda 15 bin trafik levhası monte ediyor

TARSUS BELEDİYESİ İLE KÖY YOLLARI YENİLENİYOR

GENÇ TİYATROCULAR ARANIYOR

Bayraklı'da yollar yenileniyor

35.6°