Amatör Balıkçılar En Çok Balığı Tutmak İçin Yarıştı

AK PARTİ 1.07.2024 13:58:30 0
Amatör Balıkçılar En Çok Balığı Tutmak İçin Yarıştı

Pendik Belediyesi’nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği balık tutma yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.  Pendik sahilindeki etkinliğe 210 amatör balıkçı katıldı. Balıkçılar, Pendik Sahili’nde belirlenen alanda en çok balığı tutabilmek için kıyasıya rekabet etti.

Geçen yıl ilk kez düzenlenen ve gelenekselleştirilmesi amaçlanan balık tutma etkinliğine bu yıl da balıkçılık tutkunları büyük ilgi gösterdi. Toplam 210 katılımcının balık tutma konusunda hünerlerini gösterdiği etkinlikte katılımcılar, 4 buçuk saat boyunca en çok balığı tutmaya çalıştı. Canlı müzik eşliğinde balık tutmanın zevkini yaşayan tüm katılımcılar ve etkinlik alanında hafta sonunun tadını çıkaran Pendikliler güzel bir gün geçirdi. Yarışmanın sonunda dereceye giren ilk üç kişiye; bisiklet, olta takımı ve kovası hediye edildi. Tüm katılımcılara da su, meyve suyu, sandviç, çapari, kurşun ve etkinlik tişörtü hediye edildi.

İstanbul,Pendik Belediyesi

Eyyübiye’de Tarihi Bölgeler İçin Yeni Uygulama