Altyapıda Kış Hazırlığı Başladı

MHP 18.10.2024 00:37:47 0
Altyapıda Kış Hazırlığı Başladı

ÇASKİ Ekipleri Yağmur Suyu Hatlarını Temizliyor

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte yağmur suyu hatlarında temizlik çalışması başladı. Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, yağış sonrası oluşabilecek su birikintilerine karşı önlem almak için yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını biriken rüsubat ve diğer malzemelerden arındırıyor.

Abdülhalik Renda Mahallesi’nden başlayan çalışmalarda kombine kanal temizleme aracı ile hatlara müdahale eden ekipler, yağmur suyu toplayıcı hatlarının bakımı ve temizliği için titiz bir çalışma yürütüyor. Yaklaşık 20 km’lik hatta gerçekleştirilecek çalışma ile özellikle yağmur sezonunda yaşanacak olası sıkıntıların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Başkan Esen’den Vatandaşlara Duyarlılık Çağrısı

“Konforlu Yaşam İçin Çevremize Duyarlı Olmalıyız”

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yağmur suyu hatlarının tıkanmaması için vatandaşların daha dikkatli ve titiz davranması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Esen, altyapıda yapılan temizliklerde tıkanma sorunlarının başında; sularla taşınan odunsu malzemelerin ve çamur yığınlarının dışında   karşılaştıkları en büyük sorunların pet, kutu ve cam şişeler ile diğer evsel atıklar gibi maddeler olduğunu söyledi. Esen, “Konforlu bir yaşam için çevremize duyarlı olmalıyız. Atılan her çöp, ekiplerimizin saha çalışmalarını uzatıyor, emek, iş gücü, zaman ve ekonomik kayba sebep oluyor. Bu çalışmalar, vatandaşımızın da günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Bu yüzden herkesten duyarlılık bekliyor ve çöplerini belirttiğimiz saatlerde çöp tenekelerine atmalarını rica ediyoruz.” dedi.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

TÜRKAV GENEL BAŞKANI KORKMAZ’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Erzincan Valisi Sn. Hamza Aydoğdu’ya ziyaret

Türkiye Yüzyılında Uluslararası 1. Türk Diasporası Sempozyumu sona erdi.

Türkiye Yüzyılında 1. Uluslararası Türk Diasporası Sempozyumu

BAŞKANIMIZ, İZLANDA’YI DEPLASMANDA 4-2 MAĞLUP EDEN A MİLLİ FUTBOL TAKIMIMIZI TEBRİK ETTİ

Çankırı’da Afet Risklerinin Azaltılmasına Yönelik Tatbikat Yapıldı

BAŞKANIMIZ, MERVE ÇELİK VE ENVER SARI ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI