Altyapı hizmetleri merkeze 50 kilometre mesafedeki Sarıcaali mevkiiyle buluştu

AK PARTİ 4.07.2024 19:39:09 0
Altyapı hizmetleri merkeze 50 kilometre mesafedeki Sarıcaali mevkiiyle buluştu
Büyükşehir Belediyesi, altyapı hizmetlerini şehrin en ücra noktalarına kadar ulaştırmaya devam ediyor. Karasu Aziziye Mahallesi Sarıcaali mevkiinde başlatılan proje kapsamında bölgeye 2 bin 200 metrelik yeni içme suyu hattı kazandırılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Karasu Aziziye Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında bölgeyi kesintisiz içme suyu ile buluşturacak. 2 bin 200 metre uzunluğa sahip yeni içme suyu hattının 600 metrelik kısmı kısa süre içerisinde tamamlandı.

Kesintisiz ve kaliteli içme suyu sorunlara çözüm olacak
Merkeze yaklaşık 50 kilometre mesafede ve Karasu’nun üst mahallelerinde yer alan Sarıcaali mevkii yeni içme suyu hattı ile kaliteli içme suyuna kesintisiz şekilde ulaşacak. Tarım faaliyetlerinin yoğun olarak yürütüldüğü bölgede özellikle yaz aylarında yaşanan su sorunları tarihe karışacak. Sağlam altyapı sayesinde su kayıplarına da geçit verilmeyecek.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

Büyükşehir Ulaşım A.Ş., 2024’ün İlk 6 Ayında 78 Milyonu Aşkın Yolcu Taşıdı

Başkan Büyükkılıç: “Şehir Zemininin Röntgenini Çekiyoruz”

AMFİ TİYATRO’DA MİLLİ HEYECAN