ALBEL A.Ş Genel Müdürü olarak atanan Sn. Servet Bayrak’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

CHP 10.05.2024 18:50:33 0

SERVET BAYRAK KİMDİR?

Servet Bayrak, 1990 yılında Ordu'da doğdu. 2007 yılında Ordu Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2012 yılında KSÜ Fizik Bölümünden mezun oldu ve 2013 yılı Karabük Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimini tamamladı. 2016 yılında Üsküdar Üniversitesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yüksek lisans eğitimini bitirdi. 2024 yılı itibarıyla Ordu Üniversitesi, Çocuk Gelişimi Bölümünde lisans eğitimini sürdürmektedir. Servet Bayrak, kariyeri boyunca yurt içi ve yurt dışında öğretmenlik, iş güvenliği uzmanı, başdenetçi ve idari işler yönetimi pozisyonlarında görev aldı.

Ordu,Altınordu Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU