ALANYA'DA HENTBOL ŞENLİĞİ BAŞLADI

CHP 24.06.2024 23:39:59 0
ALANYA
Türkiye Hentbol Federasyonu, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 29. Ramazan Demirci Açık Alan Turnuvası, Veteran Hentbol Turnuvası ve Alanya Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası 1420 sporcunun katılımıyla başladı.
Milli Egemenlik Stadı’nın 1 ve 2 numaralı sahalarında düzenlenen ve 28 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek olan Ramazan Demirci Açık Alan Turnuvası’nda 28 kız ile 26 erkek takımı mücadele ediyor. 27 Haziran Perşembe günü sona erecek olan Veteran Hentbol Turnuvası’ nda ise 5 kadın takımı yarışıyor.
KUMDA HENTBOL MÜCADELESİ
Öte yandan, Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvası Milli Egemenlik Stadı karşısındaki plajda 6 kadın ve 5 erkek takımın katılımıyla başladı. 27 Haziran Perşembe gününe kadar devem edecek turnuvada erkelerde Sancaktepe, Kıbrıs Federasyon Karması, Niğde Gençlik, İstanbul Sajev Koleji, İzmir İl Karması; kadınlarda Kıbrıs Esentepe, Kıbrıs Dikmen Gençlik Merkezi, Hakem ve Gözlemciler, Çukurova ve Kırıkkale spor kulüplerinin takımları mücadele ediyor.

Antalya,Alanya Belediyesi

Bolu Belediyesi halk sağlığı için 7/24 sahada

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ALT YAPI ATAĞI

İZMİT BELEDİYESİ, KURTULUŞUN 103. YILINI COŞKUYLA KUTLAYACAK