Alanya Beldibi ve Fakırcalı yolu asfaltlandı

CHP 27.10.2024 05:50:03 0
Alanya Beldibi ve Fakırcalı yolu asfaltlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demirtaş Vadisi’nde üç mahalleyi bir birine bağlayan grup yolunu asfaltladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Alanya’da yol bakım onarım, genişletme, stabilize ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Alanya’nın Demirtaş Vadisi’nde yer alan Fakırcalı, Beldibi ve Başköy Mahallerini bir birine bağlayan grup yolunda çalışma yapıldı. Grup yolunun bozuk olan Fakırcalı ve Beldibi bölümünde alt yapı ve stabilize çalışması gerçekleştirildi. Alt yapının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu sathi asfaltla kapladı. Mahalle sakinleri özellikle kış aylarında sorun yaşadıkları bölümün alt yapısının yapılarak asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Antalya,Antalya Belediyesi

Mamak’ta Liseler Arası Oryantiring Yarışması Gerçekleşti

Büyükşehir Kadın Sağlığı Danışma Merkezi’nden Binlerce Kadına Destek

Çanakkale Cephesi Şehit ve Gazi Torunları Çanakkale'de Buluşuyor…