AKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. KÖKSAL’DAN BAŞKAN GÜREL’E ZİYARET

CHP 20.10.2024 11:55:18 0
AKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. KÖKSAL’DAN BAŞKAN GÜREL’E ZİYARET

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Konya’nın Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal’ı makamında ağırladı. Ziyarette; iş birliğini artırma konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede konuşan Başkan Gürel, “İki belediye arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi büyük önem taşıyor. Bu tür ziyaretler, ortak hedeflerimize ulaşmamıza katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Dr. Köksal ise, “Bu buluşmalar, belediyeler arası dayanışmayı güçlendiriyor ve ortak projelerin hayata geçirilmesine zemin hazırlıyor” dedi.

Görüşmenin önemli bir anı olarak Dr. Köksal, kendisinin kaleme aldığı “NÂÇÂRE” isimli kitabını Başkan Gürel’e hediye etti. Kitap, yazarın düşüncelerini ve deneyimlerini yansıtırken, Başkan Gürel, bu nazik hediye için teşekkürlerini iletti. Ziyaret, dostluk ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Yalova,Yalova Belediyesi

TOROSLAR’IN 2025 BÜTÇESİ 2 MİLYAR 220 MİLYON 570 BİN TL