AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

AK PARTİ 2.05.2024 18:56:13 0
AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

 

EMEKLİLER BERBER HİZMETİNDEN MEMNUN

 

BAŞKAN DİNÇER; “AKSARAY’DA YAŞIYORSANIZ ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

 

 

Aksaray Belediyesi yerel yönetim hizmetlerinin yanı sıra insanı merkez alan, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve gönül kazanan sosyal belediyecilik uygulamalarıyla örnek olmaya devam ediyor.

Hayatın her alanında tüm sosyal kesimleri kapsayan dayanışma örnekleriyle aidiyet hissini pekiştiren, Aksaray’da yaşayan herkese yalnız olmadığı duygusunu yaşatan Aksaray Belediyesi, vatandaşının yanında olmayı sürdürüyor.

 

Belediyeciliğin sadece altyapı, üst yapı ve temel belediyecilik hizmetlerinden ibaret olmadığı anlayışı ile ilk dönemde vatandaşların gönlüne dokunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ikinci dönemine de herkesin büyük beğenisini kazanan emeklilere ücretsiz berber uygulaması emekli vatandaşların büyük takdirini topladı.

 

Aksaray Belediyesine ait Kuaför Salonu, Emekli Dinlenme evi bahçesinde hizmet vermeye başladı. Emeklilerin ücretsiz kuaför hizmetinden faydalanacağı berber salonunda hijyenik ortamda saç kesimi ve bakımı yapılıyor. Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08:00’dan itibaren hizmet vermeye başladı. Talepler doğrultusunda kuaför salonu cumartesi günü de hizmet verebilecek.

 

“Her vatandaşımızın huzura ve yaşlılık dönemlerinde vefa ve hizmete ihtiyacı vardır” diyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer emekli vatandaşlar için uygulanan ve büyük beğeni kazanan berber hizmetine ilişkin şu görüşlere yer verdi.

 

“Bu sosyal projemiz ile yardımlaşma ve paylaşmayı esas alan inanç ve kültürün mensupları olarak “Aksaray’da yaşıyorsanız asla yalnız değilsiniz" sloganıyla medeniyetimizin bizlere miras olan kadim değerlerini geleceğe taşıyoruz. Bu noktada Aksaray Belediyesi olarak bu ülkeye emekleri olan değerli büyüklerimizin bir nebze olsun gönüllerinden geçebilmek adına onların yanlarında olduğumuz gösterdiğimiz özenli çalışmalarla da ortaya koyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de tüm şehrimizi kucaklayan projelerimizi hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.


Aksaray,Aksaray Belediyesi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “19 MAYIS, MİLLİ UYANIŞIN SEMBOLÜDÜR”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN KOCAFEST FESTİVALİ’NE DAVET

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

KARATAY’IN BAŞARILI HALTERCİLERİNDEN ÖNEMLİ DERECELER

MERAM ŞEHİR VE YAŞAM KÜLTÜRÜ MÜZESİ AÇILDI

MERAM BELEDİYESİ ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN YAPTIKLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

KONYA YARI MARATONU'NDA DOSD'LUK KAZANACAK

ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE İŞLEMLERİ SIKLAŞTIRILDI

BASIN MENSUPLARI, MÜZE MERAM’A HAYRAN KALDI

29°