AKSARAY BELEDİYESİ 6. KİTAP GÜNLERİ, 12 EKİM'DE KAPILARINI AÇIYOR

AK PARTİ 8.10.2024 18:41:37 0
AKSARAY BELEDİYESİ 6. KİTAP GÜNLERİ, 12 EKİM

AKSARAY BELEDİYESİ 6. KİTAP GÜNLERİ, 12 EKİM'DE KAPILARINI AÇIYOR

BAŞKAN DİNÇER; "KİTAP GÜNLERİMİZLE AKSARAY'DA HER SAYFADA YENİ BİR DÜNYA KEŞFEDİN!”

 

 

Aksaray Belediyesi, bu yıl 6. kez düzenleyeceği Kitap Günleri ile kitapseverleri bir kez daha heyecanlandırıyor. 12-20 Ekim tarihleri arasında Pazar Pazarı Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan Aksaray Kitap Günleri, "Her Sayfada Yeni Bir Dünya" mottosuyla binlerce kitabı, ünlü yazarları, yayınevlerini ve kültür meraklılarını buluşturacak. Kitaplar aracılığıyla insanları farklı dünyalara taşıyan bu etkinlik, 09:00 ile 20:00 saatleri arasında tüm edebiyat severlere kapılarını açacak.

 

Geçtiğimiz yıl, 160 bin kişiyi ağırlayan Aksaray Kitap Günleri, bu yıl da daha geniş bir katılım ve daha zengin bir programla büyük bir kültürel buluşmaya sahne olacak. Kitap tutkunları, birbirinden farklı konularda yazılmış binlerce eser arasından seçim yapabilecek ve en sevdikleri yazarlarla bir araya gelerek kitaplarını imzalatabilecekler. Yayınevlerinin özel stantları ve düzenlenecek söyleşiler sayesinde edebiyat dünyasıyla derinlemesine bir etkileşim imkânı sunulacak.

 

 

BAŞKAN DR. EVREN DİNÇER’DEN KİTAPSEVERLERE DAVET

 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kitap Günleri ile ilgili yaptığı açıklamada, etkinliğin Aksaray’ın kültürel dokusuna önemli katkılar sağladığını vurgulayarak tüm kitapseverleri bu anlamlı organizasyona katılmaya davet etti. Başkan Dinçer, "Kitaplar, her bir sayfasında bizlere yeni dünyalar sunar. Aksaray Kitap Günleri de bu dünyalara adım atmak için büyük bir fırsat. Şehrimizin kültür hayatına değer katan bu etkinlik, sadece okuma alışkanlığını teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda yazarlarımız ve okuyucularımız arasında sağlam köprüler kuruyor. Tüm halkımızı bu güzel organizasyona katılarak, kitaplarla dolu bu büyülü atmosferi yaşamaya davet ediyorum." dedi.

 

 

ZENGİN PROGRAM VE ETKİNLİKLER

 

 

Kitap Günleri boyunca, her yaştan okuyucuya hitap eden zengin içerikler sunulacak. Çocuklar, gençler ve yetişkinler için ayrı ayrı hazırlanan programlarda, her okurun ilgisini çekecek eserler ve aktiviteler yer alacak. Çocuklar için özel okuma etkinlikleri, tiyatro gösterileri düzenlenirken, gençler için yaratıcı yazarlık atölyeleri ve kariyer planlamaya yönelik söyleşiler dikkat çekiyor. Ayrıca, yerel yazarlar ve ülke çapında tanınan edebiyatçılarla düzenlenecek imza günleri ve söyleşiler, okuyuculara yazarlarla birebir tanışma fırsatı sunacak.

 

Bu yıl Kitap Günleri’nde Türkiye'nin dört bir yanından gelen yayınevleri, okurlarla en yeni ve en çok okunan kitaplarını buluşturacak. Ayrıca, fuar alanında kurulacak stantlarda çeşitli yayınevlerinin düzenleyeceği kampanyalar ve indirimler sayesinde, kitapseverler istedikleri eserlere daha uygun fiyatlarla ulaşabilecek.

 

Aksaray Kitap Günleri, her yıl daha geniş bir kitleye ulaşarak şehir halkının kültürel gelişimine katkı sağlıyor. Kitap Günleri, yalnızca Aksaraylıları değil, çevre illerden gelen misafirleri de ağırlıyor ve bu sayede bölgenin kültürel etkileşimini artırıyor. Aksaray Kitap Günleri’nin edebiyatseverlere unutulmaz anlar yaşatması bekleniyor.

 

 


Aksaray,Aksaray Belediyesi

Osmangazi Belediyesi Meme Kanserine Dikkat Çekti

Başkan Doğan’dan meslek liseleri ve yatırım vurgusu!

İnegöl Belediyesi Personeline Prostat Kanseri Eğitimi Verildi

Patnos'ta Zahide Şahin Sağlık Ocağı'nın Temeli Atıldı

Büyükşehir’in orkestrası neşeyi bu kez Serdivan’a taşıdı

GAZİ YARI MARATONU İÇİN BAŞVURULAR 14 EKİM’DE BAŞLIYOR

YENİ ARABAN GASMEK MERKEZİ HİZMETE GİRİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ 6. KİTAP GÜNLERİ, 12 EKİM'DE KAPILARINI AÇIYOR

Ekmeğin Neden Bozulduğu Osmangazi’de Konuşuldu

28.3°