Akmaz Halk Plajı hizmete açıldı

CHP 10.05.2024 20:18:23 0
Akmaz Halk Plajı hizmete açıldı

Fethiye Belediyesi çatısı altındaki Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilen Akmaz Halk Plajı ve mesire alanı, 2024 yaz sezonu açılışını yaptı.

Açılışa Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcıları Sabri Oğuz Bolelli, Veli Uysal, Güzide Özkaya, birim daire amirleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Engelli bireyler şenlikte buluştu
10 Mayıs Engelliler Haftası’nın ilk gününde gerçekleşen etkinliğe ayrıca; Fethiye’deki özel eğitim kurumları,
Altı Nokta Körler Derneği, Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Zihinsel Engelliler Derneği, Fethiye Alzheimer Derneği, Fethiye Otizm Derneği başkan ve yöneticileri de etkinlikte yer aldılar. Geçtiğimiz günlerde Akmaz’da temizlik, çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışması yapan Günlükkent Sitesi yönetici ve sakinleri de Akmaz Halk Plajı’nın açılışına katıldılar. Açılışta dans gösterileri ve yüz boyama etkinliği yapıldı. Katılımcılara ücretsiz yemek servisi sağlandı.

Düzenlemeler yapıldı
Akmaz Halk Plajı ve mesire alanında; tesisteki duşların, tuvaletlerin, mesire alanlarının ve ortak kullanım bölgelerinde yeniliklerin yapıldığı görüldü. Piknik masa sayısının arttırıldığı Akmaz Halk Plajı’nda, kurumuş ve yıkılma tehlikesi olan ağaçlar temizlendi, bölgede geniş çaplı bir peyzaj çalışması yapıldı.

Akmaz Halk Plajı’nı sezona açıyoruz
Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, “Fethiye Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası şenliğimizi Akmaz Halk Plajı’mızda gerçekleştiriyoruz. Farkındalığın artması, engellilerimizin yaşama daha çok katılımlarını sağlayabilmek, sorunlarına çözüm olmak için düzenlediğimiz bir etkinlik... Bugün ayrıca Akmaz Halk Plajı’nın da açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu plajımıza da engelli platformu koyacağız. Bu vesileyle yeni turizm sezonunun Fethiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 


Muğla,Fethiye Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU

İZMİT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ HİJYENLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

TARIMSAL ÜRETİM BAHÇESİ’NDE YAZLIK SEBZE ÜRETİMİ BAŞLADI

İZMİT BELEDİYESİ, YIKILMA TEHLİKESİ OLAN AĞAÇ İÇİN ÖNLEM ALACAK

Başkan Duman: “Makamımız Buca’mızın güzel sokakları”

Mahalle Hizmet Seferberliği Ekipleri Denizköşkler Mahallesi’nde Çalışmalarına Devam Etti

Bisiklet tutkunları 19 Mayıs için pedalladı

26.1°