AKIL OYUNLARI FESTİVALİ’NDE KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Akıl Oyunları Festivali’nde, yüzlerce öğrenci kıyasıya mücadele etti. Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen yarışmada dereceye girenlere, Başkan İsmet Yıldırım hediyelerini takdim etti.

Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Akıl Oyunları Festivali’ne 57 okuldan 231 öğrenci katıldı. Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen festivalde ilkokul ve ortaokul öğrencileri; mangala, pentago, küre, equilibrio, Q-Bitz, reversi ve kulami kategorilerinde hünerlerini gösterdi. Öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada çocuklar hem yarıştı hem de eğlenceli bir gün yaşadı. Programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı. Video gösterimi ile başlayan program, Nihat Sami Banarlı Ortaokulu öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Dereceye Giren Öğrencilere Hediyeler Verildi

Ümraniyeli öğrencilerin derece elde etmek için hünerlerini sergilediği turnuvada dereceye girenlere; hoverboard numbers oyunu, bisiklet ve tablet hediye edildi. Ödül ve hediyelerini teslim alan çocuklar hediyelerini çok beğendiklerini söyleyerek, Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkür ettiler.

“Çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlıyoruz”

Ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlamamız, devletine ve milletine bağlı olarak yetiştirmemiz gerekiyor. Çünkü bir sanat dalı, spor ve akıl oyunlarıyla ilgilenen çocuklar hayata bağlanıyor ve daha sosyal oluyor. Bu tür oyunlar ve etkinliklerle ilgilenen çocuklarımızın kendisini daha değerli hissettiğini düşünüyorum. Onun için başta Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Kaymakamlığı, öğretmenler, aileler ve özellikle de yavrularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul,Ümraniye Belediyesi

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKU İÇİNDE KUTLANDI

BAŞKAN SOMYÜREK KARADAĞ'IN KIRK LOKMASINA KATILDI

BODRUM’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

KOOP-DES 2024 Yılı İlk Destekleri Açıklandı

AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKANIMIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKANIMIZ YAVUZ SELİM İLKOKULU TARAFINDAN DÜZENLENEN KERMESE KATILDI

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş: “Mayıs ayına ilişkin 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptık”

İZMİT BELEDİYESİ, ENGELLİLER HAFTASINDA ÖZEL ÇOCUKLARIMIZLA ESNAFI BULUŞTURDU

İZMİT BELEDİYESİ DİJİTAL AKADEMİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

İZMİT’TE 19 MAYIS RUHU GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE DEVAM EDECEK

İZMİT BELEDİYESİ, EĞİTİM KURULUŞLARIYLA İNDİRİM PROTOKOLÜ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

HÜRRİYET’İN DANIŞMANI’NDAN ‘KAMUDA TASARRUF’ YORUMU: “KAMUDA TASARRUF 2019’DAN BU YANA İZMİT BELEDİYESİNDE BİR ANLAYIŞ MESELESİDİR”

“KADININ GÜCÜ” RESİM SERGİSİ NİKOMEDİA SANAT GALERİSİ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU

MODERN HAYVAN PAZARI, KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR

İZMİT BELEDİYESİ, 19 MAYIS KUTLAMALARINA BOWLİNG GENÇLİK TURNUVASI İLE BAŞLIYOR

KADIN KOOPERATİFLERİ SANATSAL İLERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ PROJESİNDE BİR ARAYA GELDİ

İZMİT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ PIRIL PIRIL YAPMAYA DEVAM EDİYOR

İZMİT BELEDİYESİ ENGELLİLER HAFTASI’NDA FARKINDALIK YARATIYOR

HÜRRİYET’İN ARAÇ TASARRUFU, ÖZGÜR ÖZEL TARAFINDAN TÜRKİYE’YE MODEL OLARAK SUNULDU

İZMİT BELEDİYESİ, KOÜ ÖĞRENCİLERİNİ PROF. DR. CANAN DAĞDEVİREN İLE BULUŞTURACAK

BİLİM İNSANI PROF. DR. CANAN DAĞDEVİREN’İN ADINI TAŞIYAN ÇINAR ÇOCUK EVİ 20 MAYIS’TA AÇILIYOR

IGF ÖDÜL TÖRENİ İÇİN YURT DIŞINDA OLAN BAŞKAN HÜRRİYET’İN YERİNE CENGİZ ÖZCAN VEKALET EDECEK

BAŞKAN HÜRRİYET HABERTÜRK’E KONUK OLDU

İZMİT BELEDİYESİNİN GENÇLERE TATİL HEDİYESİ TENEFFÜS KONSERLERİ BAŞLIYOR!

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMALARI

BAKAN YUMAKLI’DAN GENÇ VE KADIN ARICILARA MÜJDE

14 ilde Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine Yönelik Düzenlenen “KALKAN-22” Operasyonlarında; 40 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü Yakalandı

Konak’ta 19 Mayıs’a Coşkulu Kutlama