AKIL OYUNLARI FESTİVALİ’NDE KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

AK PARTİ 27.04.2024 19:59:42 0
AKIL OYUNLARI FESTİVALİ’NDE KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Akıl Oyunları Festivali’ne 57 okuldan 231 öğrenci katıldı. Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen festivalde ilkokul ve ortaokul öğrencileri; mangala, pentago, küre, equilibrio, Q-Bitz, reversi ve kulami kategorilerinde hünerlerini gösterdi. Öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada çocuklar hem yarıştı hem de eğlenceli bir gün yaşadı. Programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı. Video gösterimi ile başlayan program, Nihat Sami Banarlı Ortaokulu öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Dereceye Giren Öğrencilere Hediyeler Verildi

Ümraniyeli öğrencilerin derece elde etmek için hünerlerini sergilediği turnuvada dereceye girenlere; hoverboard numbers oyunu, bisiklet ve tablet hediye edildi. Ödül ve hediyelerini teslim alan çocuklar hediyelerini çok beğendiklerini söyleyerek, Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkür ettiler.

“Çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlıyoruz”

Ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlamamız, devletine ve milletine bağlı olarak yetiştirmemiz gerekiyor. Çünkü bir sanat dalı, spor ve akıl oyunlarıyla ilgilenen çocuklar hayata bağlanıyor ve daha sosyal oluyor. Bu tür oyunlar ve etkinliklerle ilgilenen çocuklarımızın kendisini daha değerli hissettiğini düşünüyorum. Onun için başta Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Kaymakamlığı, öğretmenler, aileler ve özellikle de yavrularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi

İLDEM’DE YOLLAR DAHA KONFORLU HALE GETİRİLDİ

ŞİRİNTEPE AKIL KÜPÜ KÜTÜPHANESİ VE İKİNCİ BAHAR EVİ AÇILIYOR

Eyyübiye Belediyesi Sağlık Hizmetini Halkın Ayağına Götürüyor

KARATAYLI EMEKLİLER PİKNİKTE BULUŞTU

8 İlçeden 150 Öğrenci Şehir Okumaları’nda Bir Araya Geldi

Büyükşehir’in Glütensiz Kafe’si 100 Bini Aşkın Kişiye Hizmet Verdi

Büyükşehir’den Engelliler Haftası’nda ‘Özel’ Bireylere Özel Etkinlik

Başkan Büyükkılıç’tan İl Emniyet Müdürü Aydın’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Başkan Büyükkılıç, Yerel Yönetimler Mevzuat Bilgilendirme Eğitimi Programı’na Katıldı

20.1°