AKDENİZ BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 5 TEMMUZ 2024 GÜNDEMİ

DİĞER 4.07.2024 19:47:06 0
AKDENİZ BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 5 TEMMUZ 2024 GÜNDEMİ

Akdeniz Belediye Meclisi, aşağıda yazılı gündemi görüşmek üzere, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesine göre 05 TEMMUZ 2024 Cuma günü saat 10:00’da Mersin Akdeniz  Belediyesi Hizmet Binası Konferans Salonunda 1.Dönem, 4.Toplantı, 2.Birleşim, 1.Oturumunu yapacaktır.

GÜNDEM:

1-  Yoklama.

2-  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması.

3-  Bir önceki birleşim tutanak özetinin okunması.

4-  Mülkiyeti Belediyemize ait, Kadın Konukevi’nin tahsis edilmesini içeren 04.12.2023 tarih ve 131 sayılı meclis kararının iptal edilmesini içeren İmar, Çevre Ekoloji ve Enerji, Plan ve Bütçe, Bilişim, Gençlik Spor ve Sağlık, Eğitim, Kültür ve Sanat, Kadın Erkek Eşitliği, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Hukuk ve Toplumsal Adalet, Çocuk ve Engelli Hakları, Ekonomi ve Kalkınma ile Turizm ve Denizcilik Komisyon  Raporlarının görüşülmesi.

5- Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Akdam ve Esenli Mahallelerinde 3402 sayılı Yasanın 22. maddesi gereğince, kadastro güncelleme çalışmaları için Kadastro Bilirkişileri Hakkındaki Yönetmelik  hükümlerine göre Akdam mahallesi için 1 (bir), Esenli mahallesi için 2 (iki) kişinin bilirkişi olarak belirlenmesini içeren İmar, Çevre, Plan ve Bütçe Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Hukuk ve Toplumsal Adalet Komisyon Raporlarının görüşülmesi.

6- Temenni ve öneriler.

Mersin,Akdeniz Belediyesi

Büyükşehir’den Madde Bağımlılığı Konusunda Konferans

Bulvar ve caddelerde peyzaj çalışması yapıldı

Dengbêj Evine 3 ayda 70 bin ziyaretçi

AÇIK HAVA SİNEMA GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ.

Başkan Arı Sanayi Esnaflarıyla Buluşmayı Sürdürüyor

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Merih Demiral'a Destek

Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

SİİRT BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR