AKÇAKAKALE’DE GÜMOFF GÜMÜŞHANE 2. GELENEKSEL DOĞA VE OFF ROAD FESTİVALİ KAMP ATEŞİNİ YAKILDI

MHP 1.07.2024 01:06:18 0

Başkanımız, Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük, İl Başkanımız Sayın Mete Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Sadık Coşkun, Belediye Başkan Yardımcımız Orhan Mazman ve Gümsaş Genel Müdürümüz Gürhan Yılmaz ile birlikte Gümüşhane Off-Road Kulübü (GÜMOFF) tarafından düzenlenen Gümüşhane 2. Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali birinci günün devamında Akçakakale’de ki kampa katılım sağlayarak, kamp ateşini yaktı.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

BAŞKANIMIZ, NİKAH KIYDI

BAŞKANIMIZA ZİYARET

MİLLİ MAÇ HEYACANI DEV EKRANDA