AK Parti’den Patnos Belediye Başkanı seçilen Başkanımız Abdulhalık TAŞKIN, mazbatasını aldı.

AK PARTİ 29.04.2024 12:38:08 0

Patnos Kaymakamlığında düzenlenen mazbata törenine, İlçe Seçim Kurulu Hakimi Dilek Öztürk'ten mazbatasını alan Başkanımız Taşkın, seçimlerde halkın teveccühünü kendilerinden yana kullandığını söyledi.

Başkanımız yaptığı açıklamada "Mazbatamızı aldık, inşallah şehrimizi hep birlikte ileriye ve geleceğe taşıyacağız. İnşallah bundan sonra da hep birlikte şehrimizi yöneteceğiz." dedi.

Mazbata törenine, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, İlçe protokolü, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Başkanımız Abdulhalik Taşkın, daha sonra Patnos Belediye Başkanlığına geçti.

Ağrı,Patnos Belediyesi

“32 Bin Öğrenciye Sıfır Atık Eğitimi Verildi”

Başkanımız "En Güzel Temizlik Kirletmemektir"

İnegöl Protokolü Engelliler İçin Sahaya Çıktı

Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Basket Takımı’ndan Başkan Dursun’a ziyaret

19 Mayıs Gençlik Festivali’nde Buluşalım!

Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu

“Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz”

BAŞKAN GENÇ’TEN ANKARA ÇIKARMASI

Başkan Görgel, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı