Tarih: 27.10.2024 14:22

AK Parti Sandıklı 8. Olağan İlçe Kongresi, Geniş Katılımla Başarıyla Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Sandıklı 8. Olağan İlçe Kongresi, AK Parti MKYK Üyesi Erkan Güral, Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Afyonkarahisar AK Parti İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper ve Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın katılımıyla büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti. Kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuşmasında, “Uzun yıllardır hasretini çektiğimiz bu birlik ve beraberlik tablosu, Sandıklı’mızın geleceği için büyük umut vaat ediyor,” dedi. Başkan Öztaş, ayrıca Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan ve yönetimine de hayırlı olsun dileklerini iletti.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Orjinal Habere Git