Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi Başkan Öztaş’ı Ziyaret Etti

AK PARTİ 28.04.2024 16:36:13 0
Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi Başkan Öztaş’ı Ziyaret Etti

Ak Parti Sandıklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusoy ve yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarıyla seçilen Belediye Başkanı Adnan Öztaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Başkan Öztaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Öztaş’ın başlattığı “Desteklerinizle Gazze’de Yeniden Çiçek Açacak” kampanyası kapsamında, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Türk Kızılay Derneğine bağışta bulundular. Bu bağış, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılmasına katkı sağlayacak.

Belediye Başkanı Adnan Öztaş Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sevim Ulusoy ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Selçuklu Belediyesi’nden Anneler Günü’ne özel, anlamlı etkinlik SELÇUKLU SANAT VE TASARIM ATÖLYESİ, ANNE-ÇOCUK ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE VEKTÖRLE MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ

BÜYÜKŞEHİR MADALYALARI TOPLADI