AK PARTİ 25.10.2024 20:14:08 0
AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin’den Sandıklı’ya Ziyaret
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, ilçemizi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretine, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan ve Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ile birlikte esnaf ziyaretleri yaparak başlayan Av. Şahin, esnafla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi ve sorunlarına dair çözüm önerilerini paylaştı.
Ziyaretin devamında Sandıklı Ziraat Odası Başkanlığı’na geçen Av. Turgay Şahin, burada tarım alanındaki güncel konular hakkında bilgi aldı. Bölgedeki çiftçilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini yakından inceleme fırsatı buldu.
Ziyaret programının son bölümünde, Sandıklı Belediye Başkanlığını ziyaret eden Av. Turgay Şahin, Başkan Adnan Öztaş ile makamında bir araya geldi. Burada, ilçemizdeki projeler ve hizmetler hakkında detaylı bilgi alarak, Sandıklı’nın gelişimine katkı sağlayacak stratejileri değerlendirdi.
AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, ziyaretinin ardından ilçemizden ayrılırken, gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz Şehidi Cennet Yiğit'in Ailesini Ziyaret Etti