AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

AK PARTİ 22.10.2024 22:17:03 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Ziyarette, şehrin altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve geleceğe yönelik yatırımlar ele alındı. Başkan Çetinkaya, Belediyenin vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara dair detaylı bilgi verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesinin projelerini takdirle karşıladığını belirterek; "Buradaki çalışmaların şehrin gelişimine katkı sağladığını görmekten memnuniyet duyuyoruz. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya ve ekibine bu özverili çabalarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

SASKİ 53 bin metrelik yeni yatırımla şehrin altyapısına güç katacak

Başkan Görgel: “Yeni Hizmet Araçları Emniyet Teşkilatımıza Hayırlı Olsun”

YAYLA YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR