AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Mahallede Aile Atölyesi Projesi, Kumarı Sosyo-Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle devam ediyor.

Kumarı ve Aydoğdu mahallelerinden katılan vatandaşlarımızın ilgi ve katılımıyla gerçekleşen, eğitim ve eğlencenin bir arada olduğu programda, uzman eğitmenler aile yaşam becerileri üzerine önemli bilgiler paylaştı. Günlük hayatta karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerilerinin paylaşılarak önemli bilgilendirmelerin yapıldığı eğitimlerde, vatandaşlarımız merak ettiği tüm soruların yanıtını aldı.

Mahalle muhtarlarımızın da hazır bulunarak destek verdiği etkinlikte, minikler için düzenlenen eğlenceli aktiviteler ve Kütahya Belediyemiz tarafından verilen sürpriz hediyeler ve ikramlar büyük ilgi gördü. Çocuklarımız keyifli vakit geçirirken, ailelerimiz de faydalı bilgiler edinerek eğitimi verimli bir şekilde tamamladı.

Kütahya Belediyemiz, Mahallede Aile Atölyesi Projesi için belirlenen program çerçevesinde mahallelerimizde eğitimler düzenlemeye devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Çanakkale Barosu'ndan Başkan Erkek'e Ziyaret

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Belediye Başkanımız Tolga Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

HALK TRİATLONU 33. ALANYA ULUSLARARASI TRİATLON YARIŞMASIYLA GERİ DÖNÜYOR

Türkan Saylan Bursa’da anıldı

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL, MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Kepez’de ‘Fehim Paşa Konağı’ sahnelendi

Başkan Özcan muhtarlarla buluştu

16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

Afyon’da İl Koordinasyon Toplantısına Katılım Sağlandı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI KONSER

KULLANILAMAZ HALE GELEN ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLERİ İLE DEĞİŞTİRİLİYOR.

“Daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için Cumhuriyet”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanımız Zafer Kahraman’a ziyarette bulundu.

Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerimiz Gece Gündüz İş Başında

BAŞKAN GÜREL TBB TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Konak’ta Can Dostları Koruyan İş Birliği

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA MUHTARLARDAN ZİYARET