AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

CHP 23.10.2024 21:09:45 0
AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR
Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Mahallede Aile Atölyesi Projesi, Kumarı Sosyo-Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle devam ediyor.

Kumarı ve Aydoğdu mahallelerinden katılan vatandaşlarımızın ilgi ve katılımıyla gerçekleşen, eğitim ve eğlencenin bir arada olduğu programda, uzman eğitmenler aile yaşam becerileri üzerine önemli bilgiler paylaştı. Günlük hayatta karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerilerinin paylaşılarak önemli bilgilendirmelerin yapıldığı eğitimlerde, vatandaşlarımız merak ettiği tüm soruların yanıtını aldı.

Mahalle muhtarlarımızın da hazır bulunarak destek verdiği etkinlikte, minikler için düzenlenen eğlenceli aktiviteler ve Kütahya Belediyemiz tarafından verilen sürpriz hediyeler ve ikramlar büyük ilgi gördü. Çocuklarımız keyifli vakit geçirirken, ailelerimiz de faydalı bilgiler edinerek eğitimi verimli bir şekilde tamamladı.

Kütahya Belediyemiz, Mahallede Aile Atölyesi Projesi için belirlenen program çerçevesinde mahallelerimizde eğitimler düzenlemeye devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKAN YILMAZ’DAN SOF DAĞI KÖYLERİNE DESTEK

Gölmarmara’dan Gelen 98 Kişilik Kadın Kafilesi Manisa’yı Gezdi

“Cumhuriyet Şehri Denizli”

Alaçatı Windfest 2024 Ödül Töreni ile Sona Erdi

Temiz Yurt Esenyurt

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.

20.2°