AİLE YAŞAM MERKEZİ KÜTÜPHANE VE ETÜT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

AK PARTİ 12.10.2024 23:24:40 0
AİLE YAŞAM MERKEZİ KÜTÜPHANE VE ETÜT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
Belediyemiz Aile Yaşam Merkezinde bulunan kütüphane ve etüt merkezi sınavlara hazırlanan öğrencilerin gözde noktası haline geldi.
 
Belediyemiz tarafından hizmete sunulan etüt merkezi ve kütüphane sınavlara hazırlanan tüm öğrencilerin ders çalışmak için tercih ettiği ilk noktalardan biri oldu. Hizmete açıldığı günden bu tarafa sınavlara hazırlanan öğrencilere, rahat ve konforlu bir ortamda ders çalışma olanağı sunan etüt merkezi ve kütüphane yüzlerce öğrenciye ev sahipliği yaptı.
 
Öğrencilere sıcak çay ikramının da yapıldığı Belediyemiz Aile Yaşam Merkezi’nin bu hizmetinden yararlanan öğrenciler uygulamadan oldukça memnun.
 
Öğrencileri etüt merkezinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş “Gelecekte ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizin iyi yetişmesi için Bayburt Belediyesi olarak imkanlarımızı seferber ederek huzur dolu nezih bir ortamda ders çalışabilecekleri imkanlar sunmak adına kütüphane ve etüt merkezini kendilerine tahsis ettik. Kısa zamanda yüzlerce öğrencimiz bu imkândan yararlandı ve çok güzel geri dönüşler aldık. Buda bizi mutlu etti. Öğrencilerimiz güzel ve nezih bir ortamda sıcak çaylarını yudumlayarak kendilerini tam manasıyla konsantre ederek ders çalışabiliyorlar. İnşallah toplumumuzun tüm kesimlerini memnun edecek daha nice hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
 
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Memiş, ders çalışmanın yanında bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak başarılar diledi.

Bayburt,Bayburt Belediyesi

Büyükşehir’den anlamlı bir proje daha: “Güçlü aile, güçlü Samsun”

6. KİTAP GÜNLERİ CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

15. İstiklal Yolu Etkinlikleri - 2. Gün

Başkan Taban Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Buluşuyor

Şehrin yeni metrobüsleri için süreç resmen başlıyor: 100 milyonluk yatırım…

Heybeliada (Adalar) Sportif Doğa Yürüyüşü

Samsun E-Dergi’nin 11’inci sayısı yayında!

Hendek Kahramanlar Mahallesi asfalt ile buluştu

BAŞKAN GENÇ: SEL VE HEYELANLARA KARŞI TÜM TEDBİRLERİ ALMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ

20.3°