Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

AK PARTİ 19.04.2024 08:04:05 0

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve ekibi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve ekibine nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.

Karabük,Karabük Belediyesi

Birlikte Rahmet Var

BAŞKAN VEKİLİ BAYRAM, İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Büyükşehir hentbol play-offlara galibiyetle başladı