Aile Danışmanı Erdim, Günümüz Aile Yapısını Anlattı

Büyükşehir Belediyesi, Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu’nda Aile Danışmanı – Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Modern Zamanlarda Aile Olmak” konulu söyleşi düzenledi. NFK Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirilen söyleşide Saliha Erdim, günümüz aile yapısı ve ailenin dinamiklerini farklı perspektiften ele aldı.

Şiir ve edebiyatın başkentinde farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu’nda Aile Danışmanı – Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Modern Zamanlarda Aile Olmak” konulu söyleşi düzenledi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye ebeveynler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kendine has anlatım tarzı ve ele aldığı konularla katılımcıların beğenisini kazanan Saliha Erdim, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide; aile içi bireylerin paylaşımları, gelişen teknolojinin aile fertleri üzerindeki etkisi, aile içerisinde yaşanan sorunlar ve modern zaman aileleri gibi pek çok konuyu farklı perspektiften ele aldı. Konferansın çok verimli geçtiğini belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve Yazar Saliha Erdim’e teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

“Aile Bizim En Kutsal Değerlerimizden”

Programda konuşan Aile Danışmanı – Yazar Saliha Erdim, “Aile, bizim en kutsal değerlerimizden. Toplumumuzun geleceği için bu kavramı korumalı ve gözetmeliyiz. Aile; saygı, sevgi ve güven temelleri üzerine kurulur. Eşler arasındaki uyum da aile ve çocukların geleceğini belirler. Ailede huzuru kaybettikten sonra tekrar yakalamak çok mümkün olmayabiliyor. O yüzden aile içi huzuru muhafaza etmeliyiz. Eşler birbirinin açığını aramak yerine tam tersine birbirinin açığını kapatmalı. Kendi fikirlerinde ısrarcı olmak yerine eşini de dinleyerek aile için ortak akılla karar verilmeli. Özellikle ebeveynler olarak rol modellerimize dikkat etmeliyiz. Bizler kimi örnek alırsak ona benzeriz haliyle çocuklarımız da bizleri takip eder. Bu noktada sorunlarımızın en büyüklerinden bir tanesi de bilgi kaynaklarımızın yanlış olması. Bilgi kaynaklarımızı özenle seçmeliyiz” cümlelerini kaydetti.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Başkan Büyükkılıç, Bakan Tekin ile Havacılık Okulu’nu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Belediye Personeline Sağlıklı Beslenme Ve Ofis Ergonomisi Eğitimi

Eğitim ve Kültür İçin Güçlü İş Birliği

Sandıklı Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan Huzurevine Ziyaret

Nörogelişimsel Yoga Etkinliğine Davetlisiniz…

HİSARCIK’TA YÜZLER GÜLECEK

KARATAY’DA HALK GÜNLERİ SÜRÜYOR

Carettalar Süper Lig’e Süper Başladı

BAŞKAN ATAÇ: "ESKİŞEHİR?DE ÖZEL BİR KÜLTÜR YARATILDI"

Başkan Akın, sorunları yerinde dinliyor

ÇINAR AKADEMİ VELİLERLE TANIŞTI, LGS HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş: "Nüfus Politikaları Yüksek Kurulunu oluşturuyoruz"

ODUNPAZARI’NDA HOBİ BAHÇESİ ADI ALTINDAKİ KAÇAK YAPILARIN YIKIMI BAŞLIYOR

CHP’li Belediyeler Dirençli Kentler Yaratmak İçin Hareket Geçti

FRANSA ANKARA BÜYÜKELÇİSİ BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

​İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Foça’daki yangına müdahaleyi sürdürüyor

Büyükşehir, ‘Mersin 33 Kart’ı Tüm Ulaşım Ağına Yaymayı Sürdürüyor

Bandırma Kitap Günleri’nin 7. Günü Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor!

ŞEHİR HASTANESİ ÇEVRESİNDEKİ YOLLAR AÇILIYOR

Temiz bir Balıkesir için “Atma Hareketi” başlıyor

BAŞKANIMIZDAN, EBEDİYETE İRTİHAL EDEN ORHAN KARAKULLUKÇU’YA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

18’inci Uluslararası Balkanlılar Halk Dansları Festivali başladı