Tarih: 28.09.2024 13:11

AHİLİK HAFTASI'NDA ANLAMLI İKRAM

Facebook Twitter Linked-in

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından, bu yıl 37’nci kez kutlanan Ahilik Haftası dolayısıyla vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Tepebaşı Belediyesi özel gün ve haftalarda gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor.

Bu yıl 37’nci kez kutlanan Ahilik Haftası kapsamında, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği iş birliği ile vatandaşlara yemek ikramı yapıldı. Reşadiye Camii’nde Cuma namazı sonrasında gerçekleşen pilav ve ayran ikramına Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Özdemir Kayhan, Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı Canan Adlım ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticileri de katıldı.

Vatandaşlar, ikramdan dolayı memnuniyetlerini ifade ederken Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne teşekkürlerini iletti.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Orjinal Habere Git