Ahilik Haftası Nedeniyle Belediye Başkanımız Veysel Topçu’ya Ziyaret

CHP 27.09.2024 07:11:06 0
Ahilik Haftası Nedeniyle Belediye Başkanımız Veysel Topçu’ya Ziyaret

Afyonkarahisar İl Ticaret Müdürümüz Mahmut Yayla, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanımız Cengiz Üstün, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilimiz Sabri Can Bekle, Afyonkarahisar Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanımız Hüseyin Karnıbüyük, Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü Ahilik Haftası dolayısıyla Belediye Başkanımız Veysel Topçu’ya ziyarette bulundular.
Ziyaret sırasında ilçemiz esnaflarının genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Belediye Başkanımız Veysel Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, heyet aracılığıyla tüm esnaflarımızın Ahilik Haftası’nı kutladı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

YAŞAMIN HER DÖNEMİNDE DESTEK

Buca’da “yaşayan sokaklar” oluşturuluyor

ALZHEİMER YAŞAM EVİ SAKİNLERİ BOWLİNG TURNUVASINDA DOYASIYA EĞLENDİ