Ahilik Haftası Kutlamaları Sebebiyle Anlamlı Ziyaretler

23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası dolayısıyla ilçemizde uzun yıllardır mesleklerini sürdüren esnaflarımıza anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi.

Ahilik Haftası Kutlamaları Sebebiyle Anlamlı Ziyaretler
Ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçemizin Salı pazarına gidilerek pazarcı esnafımız ziyaret edildi.
Pazarcı esnaflarımızdan Mustafa Cosgun’a, Ahilik Haftası’nın anlam ve önemi doğrultusunda bir plaket takdim edildi.
Ardından ilçemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren Kandemir Motor işletme sahibi Sezai Kandemir ve Ali Baba işletme sahibi Mehmet Yılmaz’a da ziyaret gerçekleştirilerek Ahilik Haftası kutlandı ve günün anısına plaket verildi. Ziyaretlerde, esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar dilendi.
Akabinde, sanayi esnaflarımızdan Muharrem Biçer ziyaret edilerek günün anlam ve önemine binaen plaket takdim edildi.
Esnaflarımız, bu anlamlı günde hatırlanıp ziyaret edilmelerinden ve plaket takdim edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek heyet’e teşekkür ettiler.
Ahilik Haftası Programı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ziyaret edilmesiyle son buldu.
Bu ziyaretlere İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilimiz Sabri Can Bekle, Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanımız Mustafa Gökçe ve Dinar Muhtarlar Dernek Başkanımız Mehmet Gürpınar katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Denizli Defterdarlığı Menkul Mal Satış İlanı

Engelli yurttaşlar için kurs dönemi başlıyor

SANTİAGO VE SYDNEY SEFERLERİYLE UÇUŞ AĞI 349 NOKTAYA ÇIKIYOR

ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Mavi Bayraklar Kemer’in gururudur

DOĞAL ŞİFA KAYNAĞI TÜMBÜLDEK KAPILARINI AÇTI

ESKİŞEHİR SANATA DOYACAK

Başkan Büyükkılıç’tan Büyükşehir Tarafından Çalışmaları Yapılan Spor Salonunda İnceleme

YAYALARIN ÜST GEÇİDE YÖNLENDİRİLMESİNİ SAĞLAYACAK PERFORJE ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcıları Zeybek ve Karabat’tan Başkan Seçer’e Ziyaret

SAHNE İZMİT, ‘BİR ŞEHRİN HİKÂYESİ’ İLE DERİNCE’DE TARİHE YOLCULUK YAPACAK

Karaköprü Akpiyar Mahallesi Sıcak Asfaltla Buluşturuluyor

İZMİT BELEDİYESİNDEN EYLÜL AKŞAMLARINA KLASİK MÜZİK DİNLETİSİ

Edirne'de 'Deniz Polisi' Göreve Başladı

Basketbol Turnuvası Gençleri Çağırıyor!

DEPREM BÖLGESİNDEKİ BEŞ İLDE ÖZEL OKUL ÖĞRENCİLERİNE VERİLEN DESTEK TUTARI ARTIRILDI

Kadın Emeği Sergisi

BELEDİYE MECLİSİ 1 EKİM´DE TOPLANIYOR

ÜNİVERSİTELİLERE ÜCRETSİZ SICAK YEMEK HİZMETİ “ANNE ELİ” BU AKŞAM HİZMETE BAŞLADI