CHP 30.09.2024 06:30:52 0
Ahilik Haftası Kutlamaları Sebebiyle Anlamlı Ziyaretler

23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası dolayısıyla ilçemizde uzun yıllardır mesleklerini sürdüren esnaflarımıza anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi.

Ahilik Haftası Kutlamaları Sebebiyle Anlamlı Ziyaretler
Ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçemizin Salı pazarına gidilerek pazarcı esnafımız ziyaret edildi.
Pazarcı esnaflarımızdan Mustafa Cosgun’a, Ahilik Haftası’nın anlam ve önemi doğrultusunda bir plaket takdim edildi.
Ardından ilçemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren Kandemir Motor işletme sahibi Sezai Kandemir ve Ali Baba işletme sahibi Mehmet Yılmaz’a da ziyaret gerçekleştirilerek Ahilik Haftası kutlandı ve günün anısına plaket verildi. Ziyaretlerde, esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar dilendi.
Akabinde, sanayi esnaflarımızdan Muharrem Biçer ziyaret edilerek günün anlam ve önemine binaen plaket takdim edildi.
Esnaflarımız, bu anlamlı günde hatırlanıp ziyaret edilmelerinden ve plaket takdim edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek heyet’e teşekkür ettiler.
Ahilik Haftası Programı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ziyaret edilmesiyle son buldu.
Bu ziyaretlere İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilimiz Sabri Can Bekle, Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanımız Mustafa Gökçe ve Dinar Muhtarlar Dernek Başkanımız Mehmet Gürpınar katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Ayyıldız Mahallesi 869 Ada İçi Düzenlemesi