AFYONKARAHİSAR´DA MİLLİ HEYECAN DEV EKRANDA YAŞANDI

CHP 19.06.2024 01:03:16 0
AFYONKARAHİSAR´DA MİLLİ HEYECAN DEV EKRANDA YAŞANDI

AFYONKARAHİSAR’DA MİLLİ HEYECAN DEV EKRANDA YAŞANDI

A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan’la karşılaştığı 2024 Avrupa Şampiyonası maçı, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz Zafer Meydanı’nda kurulan dev ekrandan izlendi. 2024 Avrupa Şampiyonası kapsamında Türkiye ile Gürcistan arasında yapılan maç, Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarıyla dev ekrandan yayımlandı.

Maç öncesi alana gelen vatandaşlarımıza patlamış mısır, su ve limonata ikram edildi. Alanı dolduran vatandaşlarımız, ellerindeki Türk bayraklarıyla Zafer Meydanı’nı adeta stadyuma çevirdi.

Maçı heyecanla takip eden seyircilere Başkanımız Burcu Köksal da eşlik etti. Alanı dolduran taraftarlar, Milli Takım'a alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal ve hemşehrilerimiz karşılaşmanın 3-1 kazanılmasıyla büyük sevinç yaşadı.Öte yandan Milli Takımımızın Portekiz’le Cumartesi günü saat 19:00’da oynayacağı karşılaşma da yine Zafer Meydanı’na kurulacak dev ekranda yayınlanacak.

Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi

Başkan Aras; “ Hizmet Ederken Siyasi Parti Ayrımı Yapmıyoruz”

Muğla-Aydın Arası Deniz Seyahati Başlıyor

Kemalpaşa Mahallesi Çarşı Bölgesi'nde Yayalaştırma Projesini Hayata Geçiriyoruz