Afyonkarahisar Kent ve İnsan Derneği Yönetiminden, Başkan Seyhan Kılınçarslan’a Ziyaret

AK PARTİ 10.10.2024 18:44:52 0

İçişleri Bakanlığı Destekli “Sıfır Atık Gezegenimizi ve Geleceğimizi Koruyalım” Projesi Yürütme Ekibi, Afyonkarahisar Kent ve İnsan Derneği Başkanı Şerife Aksoy Ünal, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öner ve Prof. Dr. Hakkı Yazıcı Belediye Başkanımız Seyhan Kılınçarslan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Seyhan Kılınçarslan ziyarette konuklarıyla bir süre sohbet ederek, mermer atıklarının geri dönüşümü konusunda istişarelerde bulundu.

Afyonkarahisar,İscehisar Belediyesi

Afyonkarahisar’da Gazze İçin Dayanışma Programı Düzenlendi

Müdürlükler

Sakarya’nın durakları Büyükşehirle LED’li ve modern konsepte dönüyor