Tarih: 14.10.2024 21:34

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Yusuf Altın, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcımız Cemil Kaynak ve Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Şube Müdürümüz Mevlüt Üyümez, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, ilçenin kültürel ve turistik değerleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret Esnasında İlçemizde bulunan sit alanlarında yapılan incelemeler sonrasında kaçış rampası çalışmaları hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git