AFYON TURİZM VE LEZZET FESTİVALİ'NE ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR DAMGA VURDU

AFYON TURİZM VE LEZZET FESTİVALİ

AFYON TURİZM VE LEZZET FESTİVALİ'NE ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR DAMGA VURDU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Afyonkarahisar’da düzenlenen 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali’ne damga vurdu. Festivalde stant açan Büyükşehir Belediyesi birimleri, Eskişehir’in hem lezzetlerini hem de tarihi ve kültürel zenginliklerini ziyaretçilere tanıttılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı, Halk Ekmek A.Ş.ve Üretici Market, 27-29 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali’ne katıldı.

Festival, Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen lezzetlere ev sahipliği yaptı. Festival alanı yerel halkın yanı sıra şehir dışından ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğradı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Orta Sakarya Vadisi’nde yürütülen zeytinciliği geliştirme projesi kapsamında zeytin hasadından elde edilen yüksek kaliteye sahip zeytinyağı Dorlion festivalde tanıtıldı.

Ayrıca Halk Ekmek tarafından üretilen ürünler ile Üretici Marketlerde satışı yapılan ürünler, festivale katılanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Festival süresince Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı Turizm Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından ziyaretçilere Eskişehir hakkında bilgiler verildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin modern şehircilik çalışmalarının da aktarıldığı stantta vatandaşlara Eskişehir’in meşhur lezzeti çibörek ikram edildi.

Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye festivale sunduğu katkı nedeniyle teşekkür etti.

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

HÜRRİYET: ELEKTRİĞİN BAĞLANMASIYLA BİRLİKTE BARINAĞIN İNŞASINA BAŞLAYACAĞIZ

BARIŞ VE ÖZGÜRLÜĞÜN SESİ MUDANYA’DAN YÜKSELİYOR

Başkan Zeyrek, Büyükşehir’in Sultanları’nı Ağırladı

101’İNCİ KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASINDA KONUŞTU

İSTANBUL’UN KURTULUŞU’NUN 101’İNCİ YILI TAKSİM’DE KUTLANDI

YUVAMIZ İSTANBUL KISA MOLA MERKEZLERİ AÇILIYOR

Büyükşehir Belediyesi ‘vanpati.van.bel.tr’ ile sahipsiz hayvanları sahiplendiriyor

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ, CAN DOSTLARIMIZI KORUMAK İÇİN ÖĞRENCİLERLE EL ELE VERDİ

ŞEHRİMİZİN GENÇ YETENEKLERİNİ EĞİTİMLERLE DESTEKLİYORUZ

Eş Başkan Hatun, semt pazarını ziyaret etti

BAŞKAN HÜRRİYET BÜYÜK GÖSTERİYE BÜTÜN VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

MUDANYA SOKAKLARINDA TARİH CANLANDI

"NARKOÇELİK-42" Operasyonlarında 1 Ton 971 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Eş Başkan Bucak’tan kadın voleybol takımına tam destek

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale İlanı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve belediye personeli kan bağışında bulundu!

DBB üniversiteye ilk kez kayıt yapan 3 bin öğrenciye eğitim desteği verecek

Kepez Santral Mahallesi’nde anahtar sevinci