AFET RİSKİ AZALTMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP 11.10.2024 11:55:23 0
AFET RİSKİ AZALTMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Türkiye genelinde 81 İl İRAP İzleme ve Değerlendirme Kurulları eş zamanlı olarak toplandı. Kütahya’da Vali Musa Işın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci ve tüm kurul üyeleri katıldı.

İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) izleme ve değerlendirme çalışmaları kapsamında, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının sorumluluğunda bulunan eylemlerin ilerleme, gerçekleştirilme durumları ele alındı.

Toplantıda, Kütahya düzeyinde afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar detaylı olarak incelendi.

Başkanımız Eyüp Kahveci, toplantının verimli geçtiğini ifade ederek, Kütahya’nın olası afetlere karşı daha hazır bir şehir olması adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarının el birliği içinde çalıştığını söyledi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Büyükşehir’den Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Kent Konseyi Yönetiminden Başkan Erkek'e Ziyaret

Köprübaşılı Kadınlar Manisa’yı Gezdi