ADIYAMAN MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN HÜSEYİN ÖZHAN KURBAN BAYRAMINI KUTLAMAK İÇİN İLÇEMİZİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLADI

AK PARTİ 16.06.2024 00:59:13 0
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN HÜSEYİN ÖZHAN  KURBAN BAYRAMINI KUTLAMAK İÇİN  İLÇEMİZİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLADI

Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özhan ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Sami Işık Tut lu Vatandaşlarımızla Bayramlaşmak İçin İlçemize Geldiler.Mileetvekilimizi Kaymakamımız Sayın Ali İhsan Selimoğlu , Belediye Başkanımız Ercan Öncebe, Ak Parti Tut İlçe Başkanı Ali Korkmaz , Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Saman ve Vatandaşlar karşıladı.Vatandaşlarla Bayramlaşan Vekilimiz İlçenin Sorunlarının Çözülmesi için Kenedilerine Düşen Her Göreve Hazır Olduklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Sayın Ercan Öncebe bu  Nazik Ziyaretlerinden Ötürü Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Özhan ve İl Özel İdare Genel Sekreter Sami Işık Bey'e Teşekkür ederek Yolcu Etti.

Adıyaman,Tut Belediyesi

MERAM BELEDİYESPORLU ABDULLAH DÖNMEZ AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Büyükşehir o güzergâhı kullanacak sürücüleri uyardı

Belediyemiz Temizlik Ekiplerinden Bayram Mesaisi