Adapazarı Temmuz Meclisi Yapıldı

AK PARTİ 1.07.2024 14:08:43 0
Adapazarı Temmuz Meclisi Yapıldı

Adapazarı Belediyesi Meclisi, temmuz ayı olağan toplantısını 01 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 11.00’de Orhangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya, Adapazarı Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mehmet Yılmaz başkanlık etti.

3 maddelik meclis gündeminde, Türkiye Kızılay Derneği Adapazarı Şube Başkanlığı'nın talebi üzerine, Yağcılar Mahallesi, Yeğenler Caddesi üzerinde Sevgi Butiğinin yanında bulunan parka 'Kızılay Parkı' isminin verilmesi teklifi ve Ozanlar Mahallesi'nde açık olan bir sokağın, mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda '751 Nolu Sokak' olarak isimlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi. İkizce Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 407 Nolu sokağın isminin 'Şen Piliç' olarak değiştirilmesi talebi ise incelenmek üzere oy birliği ile Hukuk Komisyonu’na havale edildi.

Adapazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısı, 02 Eylül 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Sakarya,Adapazarı Belediyesi

BAŞKAN GENÇ ENGELLERİ AŞTI

Sapanca Gölü’nü koruyacak çalışmalara bir yenisi daha eklendi: Göl havzası Büyükşehir’e emanet

TRABZON'DA SAHİPSİZ HAYVAN KALMAYACAK