ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, BURSA ADLİ TIP VE YALOVA ADALET EK HİZMET BİNALARINI AÇACAK

Güncel 13.10.2024 11:48:46 0

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bursa’da Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası ve Yalova’da da Adalet Ek Hizmet Binası’nın açılış törenlerine katılacak.

Adalet Bakanı Tunç, ziyaretleri kapsamında 10 Ekim Perşembe günü Bursa’da çeşitli temaslarda bulunacak. Bursa Mudanya Üniversitesi Akademik Yılı Açılış törenine katılacak olan Bakan Tunç, daha sonra Bursa Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası'nın açışını gerçekleştirecek ve Valilik ziyaretinde bulunacak.

YALOVA EK ADALET HİZMET BİNASI AÇILACAK

Bakan Tunç, 11 Ekim Cuma günü ise Yalova’da çeşitli temaslarda bulunacak. İlk olarak Yalova Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan Tunç, ardından Yalova Adalet Ek Binası’nın açılışını gerçekleştirecek.

DAHA VERİMLİ VE ERİŞİLEBİLİR BİR ADALET ORTAMI

Modern teknoloji ve çağdaş standartlarla donatılmış yeni binalarda, daha verimli ve erişilebilir bir adalet ortamı sunuluyor.

Yalova Adalet Ek Binası, 11 duruşma salonu, 24 hakim, 22 savcı ayrıca Adalet Komisyon Başkanı ve Başsavcı odasından oluşuyor.

2023 yılında yapımı tamamlanan Bursa Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası ise, Adli Tıp Grup Başkanlığı, Adli Tıp Şubesi,  Morg İhtisas Dairesi, Kimya İhtisas Dairesi, Narkotik Şube, Toksikoloji Şubesi ve Alkolimetre Şubesi olmak üzere 7 birimden oluşuyor.

Ankara,Adalet Bakanlığı

ADALET BAKANI TUNÇ, YALOVA ADALET SARAYI EK HİZMET BİNASININ AÇILIŞINDA KONUŞTU

Sosyal Medyada Yer Alan ve Bursa’da Hastayı Hastaneye Yetiştirmeye Çalışan 112 Çalışanlarını Darp Eden ve Ambulansın Önünü Kesen Şüpheliler Yakalandı

ADALET BAKANI TUNÇ, İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİNİN AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞTU