CHP 14.10.2024 04:02:50 0
900 MEHMETÇİK YEMİN ETTİ
Kütahya Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı’nda 2024 3/B tertip erler için düzenlenen yemin törenine katıldı.

2024’e 3/B tertip 900 er, sancağın tanıtılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende eğitimlerini tamamlayarak, Türk Bayrağı ve silah üzerine ellerini koyarak yemin etti.

Yapılan yemin töreninin ardından, eğitimlerde başarılı olan erlere plaket ve hediyeleri protokol tarafından verildi.

Yemin törenine, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Vedat Kültür, il protokolü, askerlerin aileleri ve yakınları katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Behlül Dal Sinema Müzesi yenilendi

YUNUSEMRE'DE GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ'NDEN KADIN CİNAYETLERİNE TEPKİ

Yırca’da Zeytin Katliamının 10’uncu Yılında Zeytin Şenliği Yapıldı