8’inci Cadde’de Alt Yapı Genişletme Çalışmaları Başladı

CHP 4.07.2024 23:23:03 0
8’inci Cadde’de Alt Yapı Genişletme Çalışmaları Başladı

Bolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, şehrin kuzeyinde alt yapı genişletme çalışmalarına devam ediyor. Salıbeyler Mahallesi ile Çakmaklar Caddesi’nin bir kısmında yaklaşık 1500 metrelik yağmur suyu ve kanalizasyon hattı için çalışmalar başlatıldı.

Şehrin Kuzey’inde kalan Alpağut, Sağlık ve Çakmaklar Mahallelerini birbirine bağlıyor olmasıyla Bolu’daki önemli bulvarlardan birini taşıyan 8. Cadde’de alt yapı genişletme çalışmaları başladı. Yerleşim yerlerinin artmasından kaynaklı yaşanan alt yapı ihtiyacını en kısa sürede gidermek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bolu Belediyesi bölgeye sıfırdan 1500 metrelik yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Bolu,Bolu Belediyesi

Çim Konserleri başladı

ASKİ UYARDI:“SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRERKEN CANINIZDAN OLMAYIN”

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA: 39 BİN 954 EMEKLİYE ON BİRİNCİ KEZ DESTEK ÖDEMESİ