AK PARTİ 21.10.2024 03:13:31 0
7’nci Kayseri Kitap Fuarı’na Öğrencilerden Yoğun İlgi
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ziyaretçi rekorları kıran Kayseri Kitap Fuarı’nın 7’ncisi 412 yayın evi, 513 yazar ve 3 milyonu aşkın kitabı Kayserililerle buluşturmaya devam ediyor.

7’nci Kayseri Kitap Fuarı, çocuklar ve gençler başta olmak üzere her yaş grubundan kitapseverin yoğun ilgisi ile karşılaşırken, Genç KAYMEK öğrencileri de fuarı ziyaret etti.

Fuar alanında yüz binlerce kitabın kitap kurtlarını beklediği stantları gezen öğrenciler, yayınevleri temsilcilerinden ilgi duydukları kitaplara dair bilgiler alarak alışveriş yaptılar.

KAYMEK imkânları ve 7’nci Kayseri Kitap Fuarı için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden kentin 6’ncı üniversitesi olarak nitelendiren KAYMEK’in Genç KAYMEK birimi öğrenciler, 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nda hem keyifli vakit geçirdi hem de kitapların büyülü dünyasında bir yolculuk gerçekleştirdi.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

BAŞKAN ALTAY KONYA’YA MİMARİ ANLAMDA DEĞERLİ ESERLER KAZANDIRIYOR

Yeşilyurt Belediyesinin 2025 Yılı Tahmini Bütçesi 2 Milyar 312 Milyon TL. Olarak Belirlendi

BELEDİYEMİZDEN YOĞUN ASFALT MESAİSİ