75. YIL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN BAŞKAN ADNAN ÖZTAŞ’A ZİYARET

AK PARTİ 25.04.2024 23:08:06 0
75. YIL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN BAŞKAN ADNAN ÖZTAŞ’A ZİYARET

75. Yıl İlköğretim Okulu iradecileri ve öğrencilerimizden oluşan heyet, Belediye Başkanımız Adnan Öztaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Adnan Öztaş’a hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulunan heyete teşekkür eden Başkan Adnan Öztaş, 75. Yıl ilköğretim okulu öğrencilerine makamını vererek, öğrencilerimizin Başkanlık yapmalarını sağladılar.

Başkan Adnan Öztaş; Elif Nur Öztürk, Aras Göçer ve Ahmet Özaydın’a Başkanlık koltuğunu vererek kendilerinin ilçemizle ilgili yapmak istediği projeleri dinlediler. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanımız Adnan Öztaş öğrenci kardeşlerimize hediye takdiminde bulunarak, kendilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Başkan Büyükkılıç, Bisikletseverlerle ' Sağlıklı Yaşamın Keyfini Birlikte Sürelim' Sloganı İle Pedal Çevirdi

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

TEŞRİF-İ MEVLANA ETKİNLİKLERİ ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ