CHP 3.10.2024 23:33:19 0
6. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMLARIYLA SEYİR ZEVKİ YAŞATIYOR

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen Bandırma Kitap Günleri, zengin programlarıyla kitapseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Etkinlik kapsamında gazeteci-yazar Ece Üner ve çocuk hikayeleri yazarı Sinan Yaşar, okurlarıyla buluşarak söyleşi ve imza etkinlikleri gerçekleştirdi. Bandırma halkı, yazarlarla birebir temas kurma ve kitap dünyasını daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Etkinlikte ayrıca, değerli sanatçı Ksen11ava Prostativa, Bandırmalılara müzik ziyafeti sundu. Sanatçının performansı büyük beğeni toplarken, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza’nın ve Meclis Üyelerinin de katıldığı Kitap Günleri, kültürel zenginliğiyle şehre renk katmaya devam ediyor. Başkan Dursun Mirza, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada,

Bandırma Kitap Günleri’nin kentin kültürel yaşamına katkısını vurguladı ve tüm Bandırmalıları bu eşsiz etkinliğe katılmaya davet etti.

Kitap Günleri süresince söyleşiler, imza günleri ve müzik dinletileri gibi birçok etkinlik düzenlenmeye devam edecek. Tüm kitapseverler ve sanatseverler, şehrin kültürel atmosferini solumak için Bandırma Kitap Günleri’ne davetlidir.

Balıkesir,Bandırma Belediyesi

METİN ÖZÖĞÜT SAKİNLERİNİN EL EMEKLERİ SERGİLENECEK