50 METRELİK YENİ BULVAR YOLU PEYZAJLA GÜZELLEŞECEK

AK PARTİ 10.10.2024 08:52:01 0
50 METRELİK YENİ BULVAR YOLU PEYZAJLA GÜZELLEŞECEK

50 METRELİK YENİ BULVAR YOLU PEYZAJLA GÜZELLEŞECEK

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİN EN GENİŞ YOLUNUDA MODERN KENT KİMLİĞİNE YAKIŞIR HALE GETİRİYORUZ’’

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelendirilerek trafiğe açtığı 50 Metrelik yeni bulvar yolunun orta refüjünde peyzaj ve dolgu çalışmaları yapılıyor.

 

50 Metrelik Yeni Bulvar Yolu şehri bir noktadan bir noktaya bağlamasından dolayı vatandaşlara alternatif güzergâh sunuyor. 50 metrelik yol açıldığı günden bugüne kadar Organize Sanayi Bölgesine, Yeni Sanayi Sitesine, Sağlık köyü güzergahındaki grup köy yollarına ulaşımı kolaylaştırıyor. 50 metrelik yol ile vatandaşlara güvenli ulaşım imkânı sunan Belediye ekipleri, orta refüjleri kente yakışır peyzajla süsleyecek. 6.5 kilo metre uzunluğundaki yolun orta refüjleri süs bitkisi yetişmesi için ihtiyaç duyulan bitki besleyici toprakla dolgusu yapılıyor. Yapılan dolgu işlemi tamamlandıktan sonra süs bitkileri dikilecek.

 

Orta refüjde başlatılan peyzaj çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada vatandaşların severek kullandığı 50 metrelik yolun hizmete alınmasının ardından vatandaşların göz zevkine hitap edecek görseller oluşturulacağını söyledi. Başkan Dinçer, peyzaj çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Yeni yol yapmak temel belediyecilik hizmetleri arasında yer alıyor. Fakat yapılan bu yolların kent kimliğine yakışır hale getirilmesi modern kent kimliği için bir gerekliliktir. Bizde bu anlayışla yeni yaptığımız 50 metrelik yolumuzun orta refüjlerini ve kavşaklarını dekoratif taşlar ve süs bitkileri süsleme kararı aldık. Yenileme çalışması yaptığımız tüm cadde ve ana arterlerimizde olduğu gibi 50 metrelik yolumuzu da yaya ve sürücülerimizin göz zevkine hitap edecek şekilde dizayn edeceğiz. Şehrimizi modern kent görünümüne kavuşturmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.

 


Aksaray,Aksaray Belediyesi

Erciyes’te En Havalı Voleybol Turnuvası

Pendik Geneli Asfalt Yenileme ve Onarılması İşi Yaptırılacaktır

Büyükşehir, Trafik Güvenliği İçin 7/24 Sahada

Şiirin ve sanatın hayat bulacağı Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları başlıyor

50 METRELİK YENİ BULVAR YOLU PEYZAJLA GÜZELLEŞECEK

YETGİM Cnc Atölyesi Çalışma Tezgahı Alımı

ENERJ KENTLER BRLݒNN MECLS ERZURUMDA TOPLANDI

23. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları: Şiir tutkunlarının beklediği gün geliyor

Büyükşehir’in Üniversitede Öğrencisi Bulunan Ailelere 5 Bin TL’lik Sosyal Yardım Başvuruları Başlıyor

28.3°