5 yıllık stratejik plan toplantılarına muhtarlarla başlandı

DİĞER 3.07.2024 19:55:18 0
5 yıllık stratejik plan toplantılarına muhtarlarla başlandı

2025-2029 Stratejik Planı’nın hazırlığı toplantısının ilki Belediyemiz Konferans salonunda ilçemiz mahalle muhtarlarıyla yapıldı.

Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, 5 yıllık Stratejik Plan hazırlığı kapsamında ilçemiz mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi, sorunlarını dinledi, görüş ve önerilerini aldı.

Toplantıda mahallelerinde yaşanan eksikleri ve sorunlarını dile getiren muhtarlar, mahallelerindeki sorunların yanı sıra 5 yıllık Stratejik Plana ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdi.

Civînên plansaziya stratejîk a 5 salan bi tevlîbûna Keyayan re dest pê kir

Civîna ewil a ji bo amadekirina Plana Stratejîk a 2025-2029an li Salona Konferansê ya Şaredariya me bi Keyayên taxên navçeya me re hat lidarxistin.

Hevserokên me Guler Yerbasan û Abdurrahim Durmuş di çarçoveya amadekirina Plana Stratejîk a 5 salan de bi muxtarên taxên navçeya me re hatin cem hev, pirsgirêkên wan guhdar kirin û nêrîn û pêşniyarên wan wergirtin.

Şırnak,Cizre Belediyesi

Diyarbakır İtfaiyesinden 50 bin öğrenciye yangın eğitimi

Büyükşehir Ekipleri, Kasaptaşı Parkında Bakım Onarım Çalışması Yaptı

İtfaiye yangında mahsur kalan kedi yavrularını kurtardı