5 YILDA 8 BİN 951 ÇOCUK ATA BİNDİ

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi, sağladığı binicilik imkanları ile Eskişehirli çocukların ata binme keyfine ev sahipliği yapıyor. 5 yılda merkezden yararlanarak ücretsiz şekilde at binme ayrıcalığı yaşayan çocukların sayısı, 8 bin 951’e ulaştı.

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde “Atla Tanışma Etkinliği” ve “Eskişehir’de Ata Binmeyen Çocuk Kalmasın” programları kapsamında çocuklar at binebiliyor.

Merkezde oluşturulan özel alanda, uzman eğitmenler gözetiminde ata binmeyi öğrenen çocuklar bu ayrıcalığın keyfini sürüyor. Doğal Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden öğrencilere gerekli bilgileri aktardıktan sonra atları tanıtan ve biniş tecrübesi yaşatan merkez yetkilileri de çocukların atlar ile çok güzel bağlar kurduklarını ifade ediyor. 5 yılda merkezden yararlanarak ücretsiz şekilde at binme ayrıcalığı yaşayan çocukların sayısı, 8 bin 951’e ulaştı. Ayrıca özel bireylere yönelik düzenlenen adaptif binicilik eğitimlerinden yararlanan kişi sayısı ise 455 oldu. Ata binen çocuklar yaşadıkları deneyimden mutlu olduklarını belirtirken, aileler de Tepebaşı Belediyesi’ne sağlanan hizmetten ötürü teşekkürlerini iletiyor. Kentteki ilkokulların yetkilileri, merkez ile iletişime geçerek randevu alabiliyor ve bu şekilde çocuklar ata biniş deneyimi kazanıyor.

Bursa Çevre Yolu 4. Kilometrede hizmet veren Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (533) 955 79 04 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

CUMHURİYET’İN 101. YILI KARTAL’DA GURURLA KUTLANACAK

CUMHURİYETİMİZ 101 YAŞINDA

HALK AKADEMİMİZDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU