4. Uluslararası Haliç Kürek Yarışları renkli görüntülere sahne oldu

CHP 6.05.2024 11:14:36 0
4. Uluslararası Haliç Kürek Yarışları renkli görüntülere sahne oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İBB iştiraki Spor İstanbul’un 2021’den bu yana düzenlediği Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’nın etapları renkli görüntülere ve kıyasıya bir rekabete sahne oldu.

Yarışları izlemek için İBB Haliç Su Sporları Merkezi’ne gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sporculara başarılar dileyip sporseverlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Yarışları Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da takip etti.

“COĞRAFYASI VE DOĞASIYLA MÜTHİŞ FIRSATLAR SUNAN BİR YER”

Etabı tamamlanan Open 27+ Kadınlar kategorisinin ödül törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kürek Yarışlarının 4’üncüsünü gerçekleştirdiklerini belirterek Haliç’in zengin tarihi ve doğasına dikkat çekti. Haliç’in kültürü, sanatı, tarihi, çok özel estetik yapıları, inanılmaz coğrafyası ve doğasıyla birlikte müthiş fırsatlar sunan bir yer olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Yıllar akıp gittiğinde uzun yıllar sonra dünyanın en büyük kürek takımlarının gelip Haliç'te yarış yapıp burada şahitlik yapan sizler diyeceksiniz ki ben bu işin ilk başlangıcında vardım, oradaydım. Aramızdaki gençler belki o zamanın eğitimcileri, yöneticileri, kulüp başkanları, hatta belediye başkanları olacaklar. Ve diyecekler ki evet biz bu işin başlangıcında vardık. Bugün geldiği noktadan gurur duyuyoruz. Gurur duyulacak bir organizasyon başladı. İnşallah hiç durmadan yoluna devam edecek” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÖZMEN YARIŞLARI TAKİP ETTİ

Kürek yarışının açılışına katılan ve yarışmada mücadele eden tüm takımları tebrik eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen ise “Haliç’in böyle güzel etkinliklere ev sahipliği yapmasından gurur duyuyoruz” dedi.


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

DOĞASEVERLER ÇAMLICA’DA BULUŞTU

BAŞKANIMIZ KAHVECİ’DEN SAHA İNCELEMESİ

BAŞKANIMIZ KAHVECİ MEZUNLAR BULUŞMASI’NA KATILDI

BAŞKANIMIZ KAHVECİ HEMŞEHRİLERİMİZLE TİYATRO ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BAŞKANIMIZ KAHVECİ KAN VERME ETKİNLİĞİNDE VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTU

19 Mayıs Bursa Gençlik Şenliği ile doyasıya yaşanıyor

Zeytin Çiçeği Festivali Renkli Görüntülerle Başladı

26.3°