4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLEDİK

Yalova Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Yalova Belediyesi barınağında minik dostlar ziyaret edildi, Başkan Mehmet Gürel’in katılımıyla sokaktaki canlılar için vatandaşlara mama dağıtıldı.

Yalova Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla birçok etkinlik düzenlendi.

BARINAKTAKİ SEVİMLİ DOSTLARI YAKINDAN GÖRDÜLER

Yalova’daki anaokulu öğrencileri, hayvan dostlarımızı daha yakından tanımak ve onlara olan sevgilerini ifade etmek amacıyla barınak ziyaretinde bulundular. Etkinlikte çocuklar, barınakta kalan sevimli hayvanlarla bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Alğan’ın da katıldığı programda çocuklar, ‘hayvan dostu’ madalyalarıyla ödüllendirildiler. Çocuklar, patili dostlarıyla oyun oynayarak eğlenceli anlar yaşadı. Çocukların etkinliğine eşlik eden Başkan Gürel, “Hayvanlar bizim en sadık dostlarımız. Onlara karşı duyduğumuz sevgi ve saygıyı her zaman göstermeliyiz. Bugün burada, minik yüreklerin hayvanlara olan sevgisini görmek beni çok mutlu etti. Sokak hayvanlarımızın beslenmesi ve sağlıkları için elimizden geleni yapıyoruz. Onların yaşam haklarına saygı duymak hepimizin görevi. Hep birlikte daha duyarlı bir toplum olma yolunda ilerlemeliyiz. Hayvan dostlarımızın korunduğu bir dünya dileğiyle” şeklinde konuştu.

YALOVA BELEDİYESİ SOKAKTAKİ CANLAR İÇİN MAMA DAĞITTI

Barınaktaki etkinliğin ardından Yalova Belediyesi, Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde kurulan stantta, sokak hayvanları için mama dağıtımı yaptı. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, mama dağıtımına katılarak vatandaşlara kedi ve köpek maması hediye etti.

Yalova,Yalova Belediyesi

Büyükşehir’den fabrika itfaiyecilerine özel eğitim

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZIN BASINA VE KAMUOYUNA AÇIKLAMASI

Muratpaşa Belediye Başkanı'ndan KKTC'de çarpıcı mesajlar

BAŞKAN ATAÇ BAŞARILI SPORCU BABÜR'Ü TEBRİK ETTİ

BAŞKAN TAVLI FEN İŞLERİ PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

ASKIDA FATURA KAMPANYASI SONBAHAR AYLARINDA DA SÜRÜYOR

KİTAP GÜNLERİ COŞKUSU BANDIRMA’YI SARDI!

1000 SES TEK NEFES KOROSU İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 8 EKİM

On Numara Kente On Numara Kahve

SASKİ çalışanlarından örnek davranış: Kan ve Kök Hücre Bağışı

YUNUSEMRE’DE TARIM SEMPOZYUMU DÜZENLENECEK

Minik Ellerden Can Dostları İçin Büyük İş

Yeni Kahramanmaraş’ın Yenilikçi Yeniden Yapılanma Planı Görüşüldü

AKSARAY BELEDİYESİ ATIK YÖNETİMİNDE ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Pendik Yetkinlik Geliştirme ve İstihdam Merkezi / YETGİM Eğitimleri

HBB BAŞKANI ÖNTÜRK, ABB BAŞKANI YAVAŞ’I AĞIRLADI

BAKAN URALOĞLU’NDAN 12 YENİ İÇ HAT MÜJDESİ

Başkan Aydın, Bursaspor Yönetimini Ağırladı

KAYSERİ’DE İLK OLAN ‘KÜÇÜK DOSTLAR KEDİ KASABASI’ ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Demre Stadyumu’ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledik

Büyükşehir’den Vatandaşlara E-Belediye Kolaylığı

Büyükşehir’in Sağlık Hizmetleri İnsanları Hayata Bağlamaya Devam Ediyor

HAYVAN DOSTU KENT ÜNYE

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU DİDİM HUZUREVİ’NDE YAŞLILARA KONFORLU VE KALİTELİ HİZMETİ BİR ARADA SUNUYOR

19 Eylül Gaziler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

KIRIKKALE BELEDİYESİ’NDEN OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

Kahta Belediyesi'nden Engelli ve Yaşlı Vatandaşlara Erişim Kolaylığı: Asansör Sistemi Hizmete Girdi

İzmir Dünya Robot Olimpiyatı 2024 finaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BAKAN ZİYARETLERİ